Mesajul şocant al unui pastor american după cutremurul din Nepal. “Dumnezeu este furios”


Noutati Crestine

2015_Earthquake_in_Nepal-Pashupatinath_Temple_Area_12Un fost poliţist din Los Angeles, care în prezent susţine că este “un pastor pentru spaţiile deschise”, a declarat că nepalezii nu ar trebui să reconstruiască “templele păgâne” şi îi sfătuieşte pe aceştia să se convertească la creştinism.

Tony Miano, un conservator care a fost acuzat în trecut de homofobie, s-a declarat solidar cu victimele cutremurului devastator de sămbătă din Nepal, spunând însă că “Dumnezeu este furios”.

Miano, care locuieşte în California, se descrie drept un pastor “pentru spaţiile deschise”. Site-ul său precizează că Miano a înfiinţat platforma Cross Encounters Ministries pentru a-şi propaga mesajele şi “învăţăturile”.

Nepalul are o populaţie de 28 milioane de locuitori, din care 85% este de religie hindusă. În Nepal există o comunitate semnificativă de budişti, dar şi minorităţi religioase, precum creştinii şi musulmanii.

Sâmbătă, Nepalul a fost zguduit de un cutremur devastator de 7,9 grade pe scara Richter, care s-a soldat, până în prezent…

View original post 12 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s