Cuba ridica interdictia Bibliei, va urma o trezire spirituala?


agnus dei - english + romanian blog

80,000 de Biblii au fost trimise in Cuba de International Missions Board, Presedinte David Platt. Photo credit www.imb.org

Traducere In Limba Romana: Agnus Dei Sursa: Charisma News – http://www.charismanews.com/world/49789-cuba-lifts-bible-ban-could-revival-follow

Photo www.worldatlas.com

Photo creditDin anul 1969, regimul comunist al lui Fidel Castro,  a interzis distributia Bibliei in Cuba. Dar acum, datorita unui program experimental in natiunea de pe insula, guvernul comunist ridica interdictia Bibliei, creind cai noi de a hrani spiritual milioane de oameni flamanzi dupa Cuvantul lui Dumnezeu.

Organizatiile Focurile Trezirilor Spirituale si Societatea de Biblii Americana lucreaza neobosit la tiparirea si distribuirea Bibliilor, populatiei cubaneze, multi oameni se intreaba ce ar putea iesi din aceasta schimbare drastica. Ar putea ca zagazurile portilor trezirii spirituale si a binecuvantarilor sa fie pe cale sa se deschida si sa izbucneasca?

Drumul acesta ar putea sa fie complicat, potrivit unui cuvant de proorocie emis de Consiliul Apostolic al Proorocilor Lucratori.

Exista un apel…

View original post 169 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s