EVZ.ro: Protest la Constanta – Vasilica Croitor: [..daca cazul nu se va rezolva], va fi de rău augur pentru Europa și pentru familie, în general


agnus dei - english + romanian blog

Protest #BODNARIU la Constanta Vasilica Croitor Photo credit evz.ro Protest #BODNARIU la Constanta, Vasilica Croitor. Photo credit evz.ro

Peste 200 de membri ai Comunității penticostale din sud estul tarii protestează în aceste momente în fata prefecturii Constanța, cerând autorităților norvegiene reunirea familiei Bodnariu.

Președintele Comunității regionale penticostale, pastorul Vasile Croitoru a explicat ca “familiei Bodnariu trebuie sa i se dea șansă de a îndrepta ce nu a făcut bine, sa li se dea șansă de a fi consiliați în asa fel încât aceasta familie, în cel mai scurt timp, sa reintre în drepturile parintesti”.

Pastorul susține ca “dacă acest lucru nu se va întâmpla,  va fi de rău augur pentru Europa și pentru familie, în general. Va fi un semnal ca statul devine proprietar peste familie. Noi am trăit într-un asemenea sistem, în comunism”.

View original post

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s