Ambasada Norvegie, prima reacție in cazul Bodnariu.


CrestinTotal.ro

Reactia ambasadei vine dupa ce atat presedintele Iohannis, cat si premierul Ciolos s-au aratat ingrijorati de situatia familiei Bodnariu, romanii ai caror 5 copii au fost luati de catre statul norvegian.Redam integral comunicatul transmis de Ambasada Norvegiei.

“In contextul globalizarii si cresterii migratiei, un numar fara precedent de mare de copii si familii cu cetatenie straina sunt in contact cu serviciul de protectie a copilului din Norvegia. Multi dintre copiii care locuiesc in Norvegia au parinti provenind din tari diferite si legaturi familiale in mai multe tari.

Informatii generale

• Serviciul norvegian de protectie a copilului se aplica tuturor copiilor din Norvegia, indiferent de istoric, nationalitate si stadiul de rezidenta. Interesul superior al copilului reprezinta principala preocupare in activitatea serviciului de protectie a copilului.

• Serviciul de protectie a copilului este in primul rand un serviciu care vine in ajutorul copiilor si al familiilor. Sistemul de protectie a copilului acorda…

View original post 267 more words

Advertisements

One thought on “Ambasada Norvegie, prima reacție in cazul Bodnariu.

  1. NO ! NO ! BARNEVERNET NU ESTE ,PROTECTIA COPILULUI , ESTE O INSTITUTIE DE PROFIT DE PE URMA RAPIRI COPIILOR DIN SINUL FAMILIILOR ! ESTE O INSTITUTIE SATANICA DE A DISTRUGE FAMILIILE FARA NICI UN PIC DE MILA . AM VAZUT MAI MULTE VIDIO CUM RAPESC COPIII DIM BRATELE MAMELOR SI COPII SINT TRAUMATIZATI SI PARINTII LA FEL ,FARA DREPT DE APARARE ,SINT PUR SI SIMPLU CRIMINALI CARE TREBUIE DISTRUSI PINA LA MAXIM ! NORVEGIA TREZESTETE PINA NU-I PREA TIRZIU !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s