COMUNICAT DIN PARTEA COMUNITĂȚII BAPTISTE TIMIȘOARA: Abuzurile statului norvegian împotriva familiei Bodnariu trebuie să înceteze!


CrestinTotal.ro

Abuzurile statului norvegian împotriva familiei Bodnariu trebuie să înceteze!
Comunitatea Bisericilor Creștine Baptiste Timișoara își exprimă compasiunea și durerea profundă pentru familia Bodnariu, familia Nan, cât și pentru celelalte familii de români, cărora le-au fost răpiți copiii de către serviciul de protecție socială (Barnevernet) din Norvegia. Apreciem, de asemenea, eforturile autorităților române și a tuturor celor implicați în rezolvarea acestor cazuri, dar mai ales solidaritatea creștinilor români de pretutindeni cu familia Bodnariu, cât și cu celelalte familii afectate.
În același timp, ne exprimăm îngrijorarea față de modul în care sunt îngrijiți copiii în familiile surogat. Atât familia Bodnariu, cât și familia Nan, reclamă faptul că pe corpurile copiilor s-au găsit vânătăi și zgârieturi, deși aceștia se află în supravegherea permanentă a Protecției copilului (Barnevernet). De asemenea, asupra copiilor se exercită presiuni nepermise, din partea familiilor surogat, cu privire la educația lor creștină primită în familiile biologice. Ne întrebăm cum este…

View original post 170 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s