Crestinii din China formeaza un scut uman in jurul bisericii din “Ierusalimul Chinei” dupa ce este amenintata cu demolarea


agnus dei - english + romanian blog

Photo credit www.telegraph.co.uk

Traducere Blogul Agnus Dei de la http://www.telegraph.co.uk/news

CRESTINII S-AU ADUNAT LAOLALTA PENTRU A PROTEJA O BISERICA DIN ESTUL CHINEI DUPA CE OFICIALITATILE PARTIDULUI COMUNIST AU AFIRMAT CA A FOST “CONSTRUITA ILEGAL” SI AU ANUNTAT PLANURI PENTRU DEMOLAREA EI.

Mii de crestini din China au pus laolalta un plan extraordinar de aparare non-stop, intr-un oras cunoscut sub numele de “Ierusalimul Estului”, dupa ce oficialitatile Partidului Comunist au amenintat ca vor darama cu buldozerul locul lor de inchinare.

Intr-un episod care subliniaza frictiunea feroce  dintre oficialii atei din Partidul Comunist si comunitatea crstina care creste cu repeziciune. Credinciosi cu Bibliile in mana s-au adunat impreuna intr-un numar mare la biserica  Sanjiang din Wenzhou, cu speranta de a o proteja de buldozere.

S-a format o garda de 24 de ore la inceputul acestei saptamani dupa ce a fost afisata pe cladire un aviz de demolare a noii biserici care a…

View original post 267 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s