Institutul Templului din Israel va deschide o scoala de instruire pentru reluarea serviciului preotesc in cel de-al treilea Templu (Video)


B a r z i l a i - e n - D a n

 

templuInstitutul Templului a anuntat deschiderea unei scoli care va instrui descendenti ai semintiei lui Levi pentru reluarea serviciului preotesc in cel de-al treilea Templu.

Suntem extrem de incantati sa anuntam acest nou demers in vederea reluarii serviciului de slujire in Sfantul Templu. Facem un apel in special la Kohanim(i) – (preoti Leviti) din intreaga lume pentru a sprijini acest proiect special, care inseamna de fapt o revenire la dreptul lor de nastere”, se arata intr-o declaratie a directorului Institutului Templului, rabinul Chaim Richman.

Intr-un comentariu separat, rabinul Richman a remarcat faptul ca „Templul Sfant nu mai este un vis, ci o realitate, in care orice evreu poate juca un rol.

Institutul Templului a lansat o campanie online pentru a sustine fondul necesar cursurilor formarii preotesti, care va include printre altele, „notiuni practice cu privire la modul aplicarii tehnologiei…

View original post 62 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s