Ziua Națională de rugăciune – Președintele Trump a semnat astăzi un ordin executiv care protejează activitatea religioasă a creștinilor americani (VIDEO)


agnus dei - english + romanian blog

National Day of Prayer Trump FOTO Fox News FOTO Fox News

Președintele Trump a semnat astăzi, 4 Mai, 2017, cu ocazia Zilei Naționale de Rugăciune, un ordin executiv care va proteja activitatea religioasă a creștinilor americani, a caror drepturi religioase au fost asaltate de administrația anterioară a președintelui Obama.
,,Nici un american nu ar trebui să fie obligat să aleagă între dictatele guvernului federal și principiile credinței lor “, a spus președintele Trump.
Nu vom permite oamenilor de credință să fie vizați, agresați sau reduși la țăcere”, a spus președintele. “Noi nu vom suporta niciodată discriminări religioase”.
Președintele Consiliului pentru Cercetare al Familiei, Tony Perkins, a fost printre cei care au sărbătorit ordinul executiv al președintelui.
“Sezonul deschis pentru creștini și alte persoane de credință se apropie de sfârșit în America și așteptăm cu nerăbdare să ajutăm administrația Trump să restaureze pe deplin America Liberă”, a spus Perkins.
Perkins a declarat că ordinul executiv clarifică “că administrația va urmări politici…

View original post 195 more words

Advertisements

One thought on “Ziua Națională de rugăciune – Președintele Trump a semnat astăzi un ordin executiv care protejează activitatea religioasă a creștinilor americani (VIDEO)

  1. Slavit sa fie Domnul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s