20 de creștini au fost uciși în acest atac îngrozitor, 9 dintre victimele asasinate au fost membre ale Bisericii Baptiste!


CrestinTotal.ro

Satul creștin Ancha din Plateau State din Nigeria de nord-central a fost invadat de militanții Fulani la miezul nopții. Douăzeci de creștini au fost uciși în acest atac îngrozitor, coordonat cu atenție. Nouă dintre victimele asasinate au fost membre ale Bisericii Baptiste Salama; unul a fost membru al Bisericii metodiste. O întreagă familie a fost ucisă în atac. Ei au fost ultimii membri supraviețuitori ai liniei lor directe. Cinci alți creștini au suferit diverse răniri și sunt acum în spital pentru tratament.

Aceste tipuri de atacuri nu sunt noi. Între octombrie 2016 și septembrie 2017, militanții din Fulani au atacat mai mult de 20 de sate creștine, au ucis peste 200 de creștini, au distrus sute de case, multe biserici și proprietăți. Daunele asociate distrugerii au costat mai mult de 100.000 de dolari.

Vorbind de un canal de știri la televiziunea locală după atac, comisarul de poliție de la Plateau a confirmat că atacul a fost comis de…

View original post 97 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s