Titus Corlățean explică ce schimbări va aduce referendumul: Nu se referă la redefinirea familiei, ci la definiţia legală, constituţională a căsătoriei


CrestinTotal.ro

Senatorul PSD de Dâmboviţa Titus Corlăţean a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că sunt multe manipulări legate de referendumul din 6-7 octombrie, referendum care nu se referă la redefinirea familiei, ci la definiţia legală, constituţională a căsătoriei, potrivit Agerpres.

”Au fost foarte multe obstacole, iar în prezent sunt foarte multe minciuni şi manipulări care se lansează pe piaţă din partea celor care se opun acestui referendum. Nu este vorba de o redefinire a familiei în niciun caz. Relaţiile private şi de familie, în toată complexitatea lor, sunt ocrotite în Constituţie de articolul 26. Asta înseamnă şi familia monoparentală, care va continua să fie sprijinită de către statul român, şi drepturile copiilor din afara căsătoriei, care rămân egale cu ale copiilor din căsătorie, dar şi alte opţiuni din societate, de tipul celor LGBT”, a spus Corlăţean.

Acesta a adăugat că referendumul se referă la definiţia legală, constituţională…

View original post 6 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s